Opdrachtgevers

Opzoek naar een betrouwbare partner in de Hospitality?

Voor Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? We zijn u graag van dienst. We vertrouwen op onze professionals en hun allround ervaring en uitgebreide netwerk binnen Hospitality. Wij bieden gespecialiseerd en betrouwbaar personeel tegen een aantrekkelijk tarief. Onze vormen van service:

Tijdelijk personeel

Tijdelijk personeel kan de oplossing bieden op een steeds veranderende arbeidsmarkt. Als u tevreden bent over de uitzendkracht, is het mogelijk om de medewerker na een vooraf afgesproken periode kosteloos over te nemen.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een medewerker die u direct in dienst kan nemen? We zullen de juiste kandidaat voor u selecteren. We doen dit door gebruik te maken van onze ervaring, ons uitgebreide netwerk en uitstekende wervingskanalen. Wij bieden u een kandidaat binnen een afgesproken termijn. De kandidaat kan onmiddellijk bij u in dienst treden.

Payrolling

We zijn in staat om de salarisadministratie voor onze aangeworven kandidaten te regelen. Daarom zijn we in staat om de risico’s en plichten van de werkgever over te nemen. We doen dit tegen een scherp tarief.

Dienstverlening

Wij leveren maatwerk op het gebied van Hospitality in de breedste zin van het woord, verdeeld onder diverse categorieën:

  • Nachtreceptie diensten (Hotels);
  • Hotellerie;
  • Food & catering;
  • Beveiliging;
  • Interim horeca management & project management;
  • Facilitaire dienstverlening.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u geïnteresseerd in een van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens of vul ons contactformulier hieronder in.

welkom@thcbv.com

+31 50 26 000 82

The Hospitality Company BV

Osloweg 53a
9723 BH Groningen

Contactformulier